Elkészült az első Corvin-irodaház

Vágólapra másolva!
Energiatakarékos technológiákkal működik a józsefvárosi Corvin sétány projekt most átadott első irodaháza. Hamarosan újabb három követi.
Vágólapra másolva!

Átadták a Corvin-irodák első épületét. A Corvin sétány területén megvalósuló, több mint 130 ezer négyzetméter összterületű irodapark másik három ütemének átadása 2012-ig várható - tudatta közleményében a fejlesztő Futureal Csoport.

A 19 077 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező, hétemeletes első irodaépület közvetlenül a fedett sétány és a 36 méterre kiszélesedő parkos sétány mellett, a Futó utcában van. Az épületbe a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől is be lehet jutni.

A háromszintes mélygarázsban 342 parkolóhely mellett a kerékpárosok és motorkerékpárosok számára kialakított parkolóhelyek is találhatók, melyekhez öltöző- és zuhanyzóhelyiség is tartozik. A házhoz 200 férőhelyes étterem-kávézó, parkosított belső udvar és több tetőterasz tartozik. Emellett elérhető az összes olyan szolgáltatás, amely egy A kategóriás irodaház esetében megszokott (24 órás recepció, portaszolgálat, szelektív hulladékgyűjtés stb.).

"Igyekeztünk környezettudatos technológiát használni, így energiatakarékos üzemeltetést biztosító épületfelügyeleti rendszer működik, a bérlői területeken korszerű, energiatakarékos fénycsövek lesznek beépítve, melegvízellátást pedig napkollektorok biztosítják" - mondta Tatár Tibor, a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója.