Hihetetlen kedvezményekkel várja 65 év feletti vásárlóit a Lidl

Vágólapra másolva!
Hazánk piacvezető áruházlánca ezúttal társadalmunk legidősebbjeinek szeretne kedvezni az ünnepek közeledtével.
Vágólapra másolva!

Karácsony hónapjába lépvén – ahogy minden évben – számos háztartásban megnőnek a kiadások, ezért többeknek kétszer is meg kell gondolnia, mi kerül a kosárba, mi kerül a fa alá, a Lidl pedig közismerten elkötelezett az iránt, hogy vásárlóinak minden esetben a legjobb árakat biztosítsa. Hazánk piacvezető áruházlánca az ünnepek közeledtével ezúttal a 65 év felettieknek szeretne többet adni, akik november 27. és december 3. között jelentősen csökkenthetik élelmiszerre fordított kiadásaikat, hiszen egyes termékekhez akár 20%-kal olcsóbban is hozzájuthatnak.

A kiskereskedelmi lánc mindent megtesz annak érdekében, hogy letörje az élelmiszer-inflációt. Ezt pedig úgy tudja elérni, hogy az elsők között döntött úgy az év elején, hogy folyamatos és tartós árcsökkentésbe kezd, mely keretében több mint hatszáz termék árát mérsékelte már. Legújabb intézkedésével ezúttal a 65 év felettieknek kíván kedvezni, akik november 27. és december 3. között az összes friss zöldséget és gyümölcsöt 10%-kal, minden Hazánk Kincsei száraztésztát pedig 20%-kal olcsóbban vásárolhatnak meg.

Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője kezdeményezésük kapcsán elmondta: „Vállalatunk az elmúlt közel egy évben számos lépést tett annak érdekében, hogy hozzájáruljon a magyar emberek kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, ezért is döntöttünk úgy, hogy most nekik szeretnénk valódi árelőnyt biztosítani, hogy könnyebben elérhetővé váljanak a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint jóval kedvezőbb áron tudják megvásárolni a méltán népszerű saját márkás, magyar beszállítóktól származó Hazánk Kincsei százaztésztákat. Az extra kedvezmények igénybevételével így tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra."

Forrás: AdobeStock

A következő két hét során az áruházakban hostessek segítik a vásárlókat az áruházlánc digitális hűségprogramjának, a Lidl Plus applikáció letöltésében, mellyel tovább csökkenthetik a bevásárlásra fordított kiadásaik összegét.

A magyar gazdaság meghatározó motorjaként széles körben jól ismert Lidl számára mindig is kiemelten fontos volt a hazai termékek népszerűsítése mellett, hogy aktív részt vállaljon az élelmiszer-infláció letörésében, ehhez pedig az alacsony árak biztosításával tud hozzájárulni, ami jelentős megtakarítást jelenthet a különösen árérzékeny vásárlók-, különösképpen a magyar családok számára. A diszkontlánc – ahogy idáig, úgy a jövőben is – a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét rendre továbbadja vásárlóinak. A vállalat törekvéseinek sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy a termékek egységára alapján a Lidlnél volt a legolcsóbb az Árfigyelő kosara októberben.

A hétről-hétre megújuló akcióin felül az áruházlánc további kedvezményeket is biztosít vásárlói számára, hiszen a „Többet adunk" akciók keretében az előírt 15- helyett akár 20-50%-os kedvezménnyel segítik a magyar családokat kiadásaik mérséklésében. A vállalat a rendkívüli árak mellett a széles, kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú kínálatával is támogatni igyekszik vásárlóit abban, hogy ők a jövőben is a lehető legjobb áron intézhessék bevásárlásaikat. Hazánk piacvezető áruházlánca ugyanakkor nem csupán beszerzési stratégiájával segít a háztartási kiadások optimalizálásban, a kínálat mellett ugyanis a Lidl digitális hűségprogramja, a Lidl Plus további 10-12%-os kedvezményre jogosító kuponokat, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket is kínál fogyasztói számára.

Az ünnepek közeledtével meghirdetett rendkívüli kedvezmények igénybe vételéhez a 65 éves, illetve idősebb vásárlóknak kérésre be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. További információ itt.

A Lidl kormányunk intézkedéseivel összhangban továbbra is törekszik a lehető legjobb árak biztosítására, sőt a hatályos rendeletben előírt kötelező akcióknál is jól láthatóan rendre többet ad vásárlóinak, erre pedig ígéretük szerint a jövőben is számítani lehet. Az elkövetkező hetekben is érdemes azonban figyelemmel követni a Lidl akciós újságait, mert hétről-hétre újabb és újabb termékekkel találkozhatnak a vásárlók a megszokott, kiváló ár-érték arányban.