Folytatódó nyomozás Fenyő János gyilkosa után

Vágólapra másolva!
Ismételten indítványozták a Fenyő-gyilkosság ügyében folytatott maratoni nyomozás határidejének meghosszabbítását.
Vágólapra másolva!

Ismételten indítványozta a Fenyő-gyilkosság ügyében folytatott maratoni nyomozás határidejének meghosszabbítását a rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága. Ha a Legfőbb Ügyészség a legfrissebb nyomozati eredmények alapján lát esélyt az eljárás sikeres befejezésére, akkor elképzelhető, hogy 2002. február 11-én a negyedik évét is megérheti a nyomozás.

Az ismert médiatulajdonost 1998. február 11-én gépkocsija volánjánál egy géppisztolysorozattal végezte ki ismeretlen tettes a Margit utcában. Bár tucatnyi szemtanúja volt az esetnek, és a gyilkos fegyver is a helyszínen maradt, eddig csak a tettes vagy tettesek gépkocsiját sikerült azonosítani. A lap úgy tudja, a legígéretesebb szál a nyomozásban éppen az ominózus Mitsubishi vásárlóinak azonosítása lehet.

Az elmúlt hónapokban több régi és néhány új tanút is kihallgatott a rendőrség. Információk szerint az elkövetkezendő hónapokban az újólag a rendőrség látókörébe került személyek vallomásában meglévő elentmondásokat igyekeznének feloldani a nyomozók, akik bizonyosra veszik, hogy a leendő gyanúsítottak egy része tanúként már szereplője volt az eljárásnak.