Fizetnie kell a Millenáris volt vezetőjének

Vágólapra másolva!
Vissza kell fizetnie 6,4 millió forintot, és korábbi szolgálati autóját is vissza kell adnia a Millenáris Kht. volt vezetőjének, az ügyében hozott másodfokú ítélet szerint - írja a Népszabadság. Berkecz Mária a bíróság szerint jogalap nélkül gazdagodott.
Vágólapra másolva!

Jogerős a másodfokon hozott ítélet Berkecz Mária, a Millenáris Kht. egykori ügyvezetőjének munkaügyi perében - írja a Népszabadság. A lap információi szerint a Fővárosi Bíróságon meghozott ítélet értelmében Berkecznek jogalap nélküli gazdagodás címén kell visszafizetnie 6,4 millió forintot kamatokkal, valamint vissza kell adnia egykori szolgálati gépkocsiját egykori munkáltatójának.

A volt ügyvezető távozásakor 36 havi végkielégítést és tízmillió forint hallgatási díjat kapott, valamint megtarthatta korábbi szolgálati autóját, egy Mitsubishi Galantot is. A munkaügyi bíróság első fokú ítéletében 24 havi, jogalap nélkül kifizetett munkabér, a hallgatási díj, és a gépkocsi visszaadására kötelezte Berkeczet, ami ellen a volt ügyvezető fellebbezett.

A Népszabadság megkereste a másodfokú ítélet ügyében a Millenáris Kht.-t, ám ők még nem kapták meg az írásos ítéletet, és a bíróság sem nyilatkozott a lapnak ugyanerre hivatkozva. A Népszabadság szerint a Millenáris Kht. még nem kapta vissza sem a pénzt, sem az autót.