Belehalt a sérüléseibe az a székesfehérvári fiatalember, akit égési sérülésekkel vasárnaptól ápoltak a budapesti Szent István Kórházban. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan égett meg a fogyatékos fiú, a rendőrség ezért elrendelte a nyomozást az ügyben.

A testfelületének 93-94 százalékán mindeddig ismeretlen körülmények között megégett fogyatékos fiatalembert mindvégig altatták és lélegeztető gépen tartották. Mészáros Gábor főorvos, a Szent István Kórház égésplasztikai osztályának vezetője elmondta, hogy a 18 éves K.J. állapota olyan súlyos volt, hogy életét a leggondosabb orvosi ápolással sem tudták megmenteni.

A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság nyomozó osztálya szerdán sajtóközleményben azt közölte hogy az elhunyt fiatalember ügyében az államizgatási eljárás keretében lefolytatott vizsgálat után nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen emberölés alapos gyanúja miatt. Az államigazgatási eljárás során beszerzett adatok alapján ugyanis megállapították, hogy "sérülései idegenkezűség következtében keletkezhettek".