Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A Könyves Kálmán körúton a Mester utca után, a Váci úton az Árboc utcánál baleset nehezíti a közlekedést.

A Budai alsó rakparton a Halász utcánál már vége a helyszínelésnek, de még mindkét irányban óriási a torlódás.

A Váci úton befelé a Gyöngyösi utca előtt, valamint a XIII. kerületben a Hegedűs Gyula utca és a Dráva utca kereszteződésében 2 gépkocsi karambolozott.

A II. kerületben, a Lajos utcában a Zsigmond tér után a 11-es számnál egy busz és egy tehergépkocsi koccant egymásnak.

A XIII. kerületben, a Népfürdő utcában befejezték az útburkolat helyreállítását, így nincs már útszűkület a Viza és a Révész utca között.

Vidéki utak

A kifelé haladó személyautósoknak Sopronnál kell félórás várakozásra számítaniuk. A teherautósok kifelé Rábafüzesnél egy órás várakozással számoljanak.

Az M0- ás autóúton a 15-ös és a 18-as km között elválasztóelemeket telepítenek, mindkét oldalon a belső sávot zárták le. Az M1-es autópályán Herceghalomnál és Óbaroknál egy pályán halad a kétirányú forgalom. A herceghalmi csomópontban Budapest irányába továbbra sem lehet felhajtani. Az M7-es autópályán a Balaton felé Martonvásár és Székesfehérvár között három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. A martonvásári csomópont le és felhajtóága még zárva van.

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A 3-as főúton forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 4-es főúton Törökszentmiklós elkerülő szakaszán aszfaltozás miatt napközben a fél útpályát lezárják. Torlódás várható. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az utat.

A 11-es főúton Tát közelében a 72-es km után és Dorogon a 111-es és 117-es főút találkozásánál csomópontépítés lassítja az előrejutást. A 40-es főúton Ceglédbercelnél a vasúti átjárót javítják, 19.00 óráig a fél útpályát lezárják. A 33-as főúton Füzesabonynál burkolatjavítást végeznek teljes útzár mellett, a forgalmat a régi 33-as útra terelik át. A 46-os főúton Mezőtúrnál a vasúti átjáróban dolgoznak, ezért 21.00 és holnap reggel 6.00 óra között félpályás lezárás lesz érvényben. Az 52-es főúton a solti Kis-Duna hidat javítási munka miatt félszélességben lezárták. Az áthaladást jelzőlámpa szabályozza. A 71-es főúton Badacsonytomajnál, a 74-es főúton Egervárnál aszfaltozás, míg a 81-esen Pérnél csomópontépítés miatt van sávlezárás és sebességkorlátozás.