Kulcsár szabadon bocsátását kérelmezik

Vágólapra másolva!
Szabadlábra helyezési kérelmet nyújtott be az ügyészségre Kulcsár Attila ügyvédje, mert védence előzetes letartóztatásának határideje napokon belül lejár. Zámbó Gyula ügyvéd hétfő este egy televíziós műsorban tett bejelentése kapcsán Ihász Sándor fővárosi főügyész közölte, hogy kedden foglalnak állást a volt bróker kérelméről.
Vágólapra másolva!

"A nyomozásnak nem értünk még a végére, ezzel együtt az eltelt idő hossza, illetőleg a nyomozás mostani állása, legalábbis amennyit én erről tudok, az ad egy pici esélyt arra (a szabadlábra helyezésre), és ezt a pici esélyt én szeretném kihasználni..." - mondta Zámbó Gyula, a K & H brókercégénél történtek miatt milliárdos sikkasztással és más bűncselekményekkel gyanúsított volt bróker ügyvédje az MTV Kékfény című műsorában.

Ihász Sándor fővárosi főügyész a magazinműsorban közölte, hogy érdemi döntés még nem született az előzetes letartóztatás tárgyában, az keddre várható. Kulcsár Attila ügyvédje a bűnügyi műsorban cáfolta azt az információt, hogy védencét megfenyegették volna. "Ez nem igaz, hiszen ő előzetes letartóztatásban a fővárosi bv-intézetben van, oda azért elég nehezen jutna el egy ilyen dolog" - mondta Zámbó Gyula, aki védence érdekében továbbiakat nem kívánt mondani.

A március 30-a óta előzetes letartóztatásban lévő Kulcsár Attila fogva tartását legutóbb szeptember 30-ig hosszabbította meg a bíróság, így rövidesen újra dönteni kell a hatóságoknak a hosszabbítás kérdésében.