Elfogták a debreceni erőszakolót

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki Debrecenben négy nőt is megerőszakolt. Egy belvárosi utcában csaptak le rá, amikor újra erőszakoskodni kezdett egy nővel.
Vágólapra másolva!

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki az elmúlt egy évben négy nőt is megtámadott és megerőszakolt Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőrség. Kedd hajnalban gyakorlatilag tetten érték, ekkor fogták el.

A rendőrök egy belvárosi utcában vártak a gyanúsított férfira, ott, ahol legutóbb rátámadt egy nőre. A férfi ekkor is erőszakoskodni akart egy nővel, de amikor meglátta a rendőröket, motorral próbált meg elmenekülni. Menekülés közben nekicsapódott egy rendőrautónak, felborult, ezután motor nélkül, futva próbált menekülni. Amikor elfogták, megpróbált szembeszállni a rendőrökkel.

Kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség. Elmondta, hogy 2009-ben háromszor, idén egyszer követett el hasonló jellegű bűncselekményt. Tavaly augusztusban az egyik kórház alagsori öltözőjében, októberben és novemberben, továbbá idén januárban belvárosi lépcsőházakban erőszakoskodott nőkkel.