Rendőrök elől menekült, majd karambolozott egy férfi az M1-es autópályán

Vágólapra másolva!
Előállítottak egy román férfit, aki társával az M1-es autópályán kocsikat igyekezett megállítani, hogy ékszereket áruljon az azokban ülőknek, majd menekülni kezdett a kiérkező járőrök elől, és több autóval ütközött.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópálya 35-ös kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon állt német rendszámú autója mellett, és kért segítséget hétfő délelőtt egy férfi. Ha azonban valaki megállt, ő és társa nyomban aranynak látszó ékszereket igyekezett eladni.

Eközben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés érkezett, hogy az autópályán gyanúsan viselkedik egy német rendszámú autó sofőrje. Járőrt küldtek a helyszínre, de a sofőr (akiről azóta kiderült, hogy román származású) menekülni kezdett. A rendőrök erősítést kértek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai ekkor áteresztő pontokkal lassítani kezdték a főváros felé tartó forgalmat.

A menekülő autó előbb koccant egy gépkocsival, majd hátulról belerohant egy másikba. A vétlen kocsiban ülők közül ketten könnyebben megsérültek, míg a menekülő kocsi utasa, egy nő súlyosan megsérült. Őt a budapesti Szent János kórházba szállították. A román sofőrt a bicskei rendőrkapitányságra állították elő.