Orális szex közben késelt a támadó

Vágólapra másolva!
A Blikknek a prostituált megkéselésével vádolt férfi szomszédai azt mondták, közvetlen, családszerető embernek ismerték. É. József csak egy emberölési kísérletet ismert el, de felvetődött a gyanú, hogy a nyomozóknak sorozatgyilkossal van dolguk.
Vágólapra másolva!

Közvetlen, családszerető teherautó-sofőrnek ismerték a falujában É. Józsefet, akit a rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy megkéselt egy prostituáltat a 44-es főúton. A Blikk azt írja, hogy a nőt tíz késszúrás érte, és a támadó háromszor a nyakába is beledöfte a pengét. A prostituált éppen orálisan elégítette ki a vezetőülésben helyet foglaló férfit, amikor az a túlélőkéssel többször is megsebesítette őt.

A férfit a Blikk információi szerint letartóztatása után a férfit kommandósok vitték a fogdába, mert felvetődött a gyanú, hogy sorozatgyilkost fogtak. É. József azonban eddig csak azt az egy emberölési kísérletet ismerte el, amely miatt lebukott.

A férfi Nyárlőrincen élt feleségével és hároméves kisfiával. Az ott élők a lapnak azt mondták, rendes, dolgos, közvetlen embernek ismerték a gyanúsítottat, aki nemrég lett futballbíró. A Blikk úgy tudja, hogy a nyomozók két hete részletes fantomképpel járták végig a házakat. Nemcsak a férfit, hanem egy sötétkék autót is kerestek. A lap úgy tudja, a férfit akkor kapták el Szolnok határában, amikor hazafelé indult egy fuvarból.

A térségben 2008 óta négy prostituált lett emberölés áldozata, egyet pedig eltűntként tart nyilván a rendőrség. Magyarországon a közelmúltban több örömlánnyal is hasonló módon végeztek. 2010 júniusában Debrecen határában egy 24 éves lányt öltek meg a 4-es út mellett. Egy hónap múlva Karcagnál találtak a tócsában fekve egy prostituáltat, 2010 októberében pedig Lakitelek mellett egy 18 éves utcalány volt az áldozat - emlékeztet a Blikk.