Megint megfúrt egy áfacsalásos meghallgatást a Fidesz

Vágólapra másolva!
Nem hallgatja meg a költségvetési bizottság Domokos László ÁSZ-elnököt a NAV-nál zajló ÁSZ-vizsgálatokról. Őt is az áfacsalási üggyel kapcsolatban kérdezték volna, de a kormánypártok levették a napirendről.
Vágólapra másolva!

Levették a Számvevőszéki és költségvetési bizottság hétfői ülésének hétfői napirendjéről Domokos László, az Állami Számvevőszék elnökének meghallgatását. Az ÁSZ-elnök a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál 2010 óta végzett számvevőszéki vizsgálatokról számolt volna be a bizottság tagjai előtt. A lépésről Szekeres Imre, a bizottság MSZP-s tagja adott hírt feldúltan Facebook oldalán.

Domokos Lászlót az áfacsalások ügyében idézték a bizottság elé. Nem ez az első alkalom, hogy a kormánypárt akadályozza az üggyel kapcsolatos bizottsági meghallgatásokat. Korábban az ügyet kirobbantó volt NAV-ellenőr, Horváth András több bizottsági meghallgatását is megfúrták.

Az ÁSZ bizottsági ülésen jelen lévő képviselője közölte, hétfő délután a közleményt adnak ki a NAV-nál, illetve a jogelőd adóhatóságnál végzett vizsgálatokról.