Berúgtak, meg akartak erőszakolni egy lányt, 15 évet is kaphatnak

Vágólapra másolva!
Tavaly októberben majdnem szexuális erőszakba fulladt egy házibuli Kunszentmiklóson, több fiú is megpróbált megerőszakolni egy 17 éves lányt. Az ügyészség vádat emelt ellenük, azokra, akik tudták, hogy a lány még nincs 18 éves, 5 és 15 év közötti börtönbüntetést kérnek.
Vágólapra másolva!

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak bűntette miatt vádiratot nyújtott be a Kecskeméti Törvényszékhez három kunszentmiklósi és egy szabadszállási fiatalember ellen, akik 2013. október 12-én éjszaka Kunszentmiklóson egy házibuliban részegen meg akartak erőszakolni egy 17 éves lányt.

A 20, 23 és 25 éves vádlottak közül ketten is tudták, hogy a lány még nincs 18 éves. Rajtuk kívül még öt fiú volt a buliban. Amikor a lány már el akart menni a buliból, az egyik fiú fogdosni kezdte. A lány erre adott egy pofont a fiúnak, aki csak nevetett ezen. Amikor a lány visszament a szobába, az ágyra lökték, és arról kezdtek el beszélni, hogyan erőszakolják meg. A lány védekezni, menekülni próbált, de lefogták, mindenki nevetett rajta, senki nem segített neki, volt, aki fényképet is készített a kiabáló, kapálózó lányról.

Végül egy fiú közbelépett, így a lány el tudott menekülni, de aztán újra elkapták, és erőszakoskodtak vele, lefogták. Végül két fiú megelégelte az erőszakot, és kiszabadították a lányt, így nem tudták megerőszakolni.

A vádlottak közül ketten előzetes letartóztatásban, egy személy házi őrizetben, negyedik társuk pedig szabadlábon várja a tárgyalást. A főügyészség valamennyiüket szexuális erőszak bűntettével vádolja. A sértett életkorával tisztában lévő két vádlott cselekményét a törvény 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti.