Késelés a pomázi pszichiátrián

bicska
Vágólapra másolva!
Nyakon szúrta betegtársát egy ápolt szerda este a pomázi pszichiátrián. A 37 éves férfit a helyszínen őrizetbe vették, a rendőrség emberölési kísérlettel gyanúsítja.
Vágólapra másolva!

Minden előzmény nélkül nyakon szúrta betegtársát egy férfi egy pomázi egészségügyi intézményen - közölte honlapján a rendőrség.

A támadás szerdán este tíz óra körül történt, a 37 éves budapesti férfi, M. László váratlanul nyakon döfte betegtársát egy bicskával. Áldozata csak könnyebben sérült, de az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a támadás halálos is lehetett volna.

Ezzel a bicskával szúrta nyakon betegtársát a pomázi pszicihátrián ápolt férfi. Forrás: police.hu

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták a támadót, akit később bűnügyi őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását. M. Lászlót emberölési kísérlettel gyanúsítják.

Pszicihátrián késeltek

Pomázon csak egy nagyobb egészségügyi intézmény található, ahol fekvőbeteg ellátást is nyújtanak, a Gálfi Béla Gyógyító és Rehabilitációs Nonprofit Kft. - ez a második legnagyobb magyar pszichiátriai szakintézménye.

A pszichiátrián az Origó kérdésére nem nyilatkoztak a bűncselekményről. Felhívtuk a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát is, ahol nem ismerték el, de nem is cáfolták, hogy a pomázi pszichiátrián történt az eset.