Téglával és ostorral ütötte a barátnőjét a hortobágyi állatgondozó

Vágólapra másolva!
Először egy féltéglával oldalba vágta, majd egy karikás ostorral ütlegelte az élettársát egy férfi a Hortobágyon. Később egy ásónyéllel a főnöke kocsiját is szétverte. 
Vágólapra másolva!

Vádat emeltek az ellen a 49 éves román állampolgár ellen, aki még tavaly nyáron akadt ki annyira, hogy bántalmazta az élettársát.

A verés után szekérre pattant

A férfi és élettársa egy hortobágyi tanyán volt állatgondozó. 2014. augusztus 13-án a férfi már kora reggeltől szapulta élettársát, majd egy féltéglával oldalba vágta, aztán fojtogatta is.

Mikor észrevette, hogy jön a főnöke, egy időre abbahagyta a nő vegzálását. Délután azonban inni kezdett, és akkor már egy karikás ostorral rontott a nőre. A lábszárát és a combtáját csapkodta az ostorral. Amikor megunta a verést, felült egy szekérre, és elment a tanyáról.

Az erdőbe menekült a rettegő asszony

Az asszony félt, hogy a férfi visszatér, ezért el akart bújni a tanya melletti erdőben. Útközben találkozott a főnökükkel, aki a kocsijával visszavitte. Éppen akkor ért vissza a szekérrel a férfi is, és amikor meglátta, hogy a barátnője a kocsiban ül, újra kiborult.

Kezébe vett egy ásónyelet, amivel az autót kezdte ütni. A főnöke és az asszony annyira megijedtek, hogy a kocsival elmenekültek.

Vádemelés lett a vége

A dühös férfi ellen a Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértési kísérlet és rongálás miatt emelt vádat, valószínűleg felfüggesztett börtönre ítélik.