A Jobbik miatt támadják Sándor Máriát

EMMI mostohagyermekei sajtótájékoztató
EMMI mostohagyermekei sajtótájékoztató 2015.12.30.
Vágólapra másolva!
A forradalmi hírportálnál akkor szakadt el a cérna, amikor rájöttek, a fekete ruhás ápolónő a Jobbikkal is hajlandó egy asztalhoz ülni.
Vágólapra másolva!

Felháborodva vonult ki Sándor Máriáék keddi, komlói fórumáról a Mi időnk "forradalmi hírportál" újságírója.

A lap tudósítója és az Európai Baloldal pécsi és baranyai elnökségi tagjai akkor távoztak tüntetőleg, amikor megtudták, hogy a fekete ruhás ápolók egészségügyi fórumát két jobbikos politikus, Rig Lajos és Lukács László moderálja.

Kész átverés

"A rendezvény szórólapján és internetes hirdetésén egy szóval nem jelezték, hogy legalább 3 jobbikos prominens lesz szerves része a fórumnak, így többen joggal érezték magukat átverve. Az Európai Baloldal tagjait még néhány más ember is követte" – írja a Mi Időnk.

Ez nem pártügy

Teljesen normális, hogy a Jobbik szakembereivel, Lukács László egészségpolitikussal, Rig Lajos korábbi ápolóval, aneszteziológussal is leülünk tárgyalni. Az egészségügy válsága nem egy párthoz köthető kérdés, ez mindenkit érint – mondta az Origónak Sándor Mária az ügyel kapcsolatban.

Nem állnak be pártok mögé, de mögéjük bárki beállhat, aki tenni szeretne az egészségügy megmentéséért - mondja Sándor Mária Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ők álljanak be mögénk

Hozzátette, korábban a DK, az LMP vagy a PM képviselőivel is tárgyaltak, de ez nem azt jelenti, hogy a fekete ruhás ápolók beálltak volna bármelyik párt mögé is – a cél szerinte az, hogy minden civil vagy politikai mozgalom támogassa törekvéseiket, tegyenek az egészségügy reformjáért, és a benne dolgozók anyagi megbecsüléséért.

"Korábban azzal is gyanúsítottak, hogy Soros György támogatását élvezem,

kérdezett vissza a fekete ruhás ápolónő, aki Facebook-oldalán arra kérte a Mi Időnket, legközelebb ne meneküljenek el, inkább üljenek le beszélgetni az ápolók helyzetéről.