Vascsővel, machetével készült a békülős randira

támadó
Machetével, vascsővel bántalmazta, szexre is kényszerítette volt párját a gyanúsított - állítja a rendőrség
Vágólapra másolva!
Állítólag békülni akart az elhagyott férfi, mégis machetével látogatta meg volt élettársát. A horrorfilmbe illő jelenetek a Monorierdőben kezdődtek.
Vágólapra másolva!

Személyi szabadság megsértésével, testi sértés kísérletével és szexuális erőszakkal gyanúsítja a rendőrség azt a budapesti férfit, aki a hatóság szerint volt élettársát hurcolta el és alázta meg.

Békülésnek indult

Az eddigi adatok alapján a gyanúsított január 3-án, délután látogatott el korábbi partnere fővárosi lakására, állítólag azért, hogy rendezzék a szakításuk miatt kialakult konfliktust.

Erdei horror

A férfi megkérte volt élettársát, hogy üljön be mellé az autóba, aztán Monorierdő külterületére hajtott a mit sem sejtő nővel. A látszólag békés gyanúsított viselkedése itt pillanatok alatt megváltozott:

fenyegette,

ököllel ütötte volt párját, majd karddal és machetével folytatta a bántalmazást.

A férfi aztán a megvert nővel visszaindult Budapestre, de eközben is bántotta, végül

orális szexre kényszerítette a 30 éves asszonyt, és a sértett anyjának meggyilkolásával fenyegetőzött.

Próbált bejutni

A rémálomba illő utazás után a gyanúsított visszavitte lakásához a nőt, aki kiugrott a kocsiból, és bemenekült a házba. Támadója utánarohant, az ajtón dörömbölt, csengetett, de hiába – írja a Police. hu.

A sértett orvosi látleletet vetetett zúzódásairól, majd a rendőrséghez fordult. A Pest Megyei Rendőrkapitányság nyomozói már másnap elfogták a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.