Nem jár esténként három fővárosi villamos a jövő héten

CAF villamos
Budapest, 2015. szeptember 17. Jobbról az első rövid, alacsonypadlós CAF-szerelvény, mellette halad el egy TW 6000-es típusú villamos Budapesten, a X. kerületi Szent László téren 2015 szeptember 17-én. Ezen a napon menetrend szerinti forgalomba álltak a rövidebb CAF villamosok Budapesten, a 3-as villamos vonalán. Az új villamosflotta 35 rövidebb és 12 hosszabb járműből áll majd. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Jövő hétfőtől csütörtökig esténként nem jár Budapesten a 3-as, a 28A és a 62A jelzésű villamos egy szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
Vágólapra másolva!

A járatok este 8 órától üzemzárásig nem közlekednek, mert a szakemberek a Kőrösi Csoma Sándor úton, a füvesített vágányszakaszon az öntözőrendszer javítási munkálatait végzik.

A 3-as és a 62A villamos Kőbánya-alsó vasútállomás és az Örs vezér tere, a 28A villamos pedig Kőbánya-alsó vasútállomás és az Új köztemető között nem jár majd, a kieső szakaszon pótlóbuszt indít a BKK.

A 3-as és a 62A villamos Kőbánya-alsó vasútállomás és az Örs vezér tere, a 28A villamos pedig Kőbánya-alsó vasútállomás és az Új köztemető között nem jár majd Forrás: MTI/Máthé Zoltán