Spanyolország
18:002024. június 15.
Horvátország
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Szikrázó napsütés lesz ma

napsütés Duna, margitszigeti hífő, alacsony vízállás, napsütés
Duna, margitszigeti hífő, alacsony vízállás, napsütés
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden az ország nagy részén szikrázó napsütésre számíthatunk, inkább csak ÉK-en jelennek meg fátyolfelhők az égen, de csapadék itt sem fordul elő - írja a Köpönyeg.hu.

A reggeli -5 fokról +4, +5 fokra melegszik a levegő.

Szerdán ragyogóan napos, friss, tiszta idő várható. Kizárt a csapadék. Reggel gyengén fagyhat, délután pedig 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön hajnalban több helyen képződik köd, mely napközben egyes helyeken csak lassan oszlik fel. Egyébként folytatódik a csapadékmentes, tél végi idő. +5, +6 fok körül alakul a csúcsérték.

Pénteken a napsütés mellett megnövekszik a fátyolfelhőzet, de ebből csapadék nem fordul elő. Az enyhe idő folytatódik: 5 és 10 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétvégén változóan felhős időre van kilátás, elszórtan zápor is kialakul. Kora tavaszias idő ígérkezik 5 és 11 fok közötti maximumokkal.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Február 14. az év 45. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 320 nap van hátra.

Ma a Bálintokat és Valentinokat ünnepeljük.

A Bálint a latin Valentinus családnévből származó férfinév. A Valentinus alapszava, a valens jelentése erős, egészséges. Női párja a Valentina.

Távkapcsoló

A Valentin-napot a TV2-nek köszönhetően 21.35-től egy vérbeli romantikus komédiával, a Sztárom a párommal ünnepelhetjük, míg a Viasat3-on 23.50-kor Woody Allen Vicky Cristina Barcelona című alkotásával romantikázhatunk, a FOX pedig 8-tól az Így jártam anyátokkal két részével fűt be a szerelemnek. Aki meg inkább hagyná az egész szerelmesek ünnepét a fenébe, a LifeNetworkön 9-től az anorexiásokat és túlsúlyosakat egymásnak eresztő reality, a Véznák kontra dagik újabb epizódjával felejtkezhet el a romantikáról.

Heti mozipremierek

  • Szólít a szörny
  • Arany
  • Holdfény
  • Pofoncsata
  • Paterson
  • Kojot
  • Oroszlán
  • A művészet templomai: Botticelli - Dante pokla
  • Tékasztorik
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről