Meg akarta ölni élettársát és a nő anyját egy debreceni férfi

Vágólapra másolva!
A börtönből szabadult az a férfi, aki megkéselte volt élettársát és annak anyját. Hárman költöztek be egy elhagyatott debreceni házba, ahol a férfi részegen először veszekedni kezdett élettársával, majd egy késsel rátámadt a nőre és az anyjára. Aztán magukra hagyta őket, de később visszament a házba, és újra késsel szurkálta meg mindkét nőt. A férfit elfogták a rendőrök, az ügyészség pedig különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat ellene.   
Vágólapra másolva!

A férfi és élettársa rendszeresen italoztak, a nőt pedig részegen sokszor megverte a férfi, amiért börtönbe is került. Amikor kiszabadult, 2016 őszén, felkereste a volt élettársát. A nő rokonai ellenezték a kapcsolatukat, ezért az elköltözött a családjától. Onnantól kezdve hajléktalanként éltek. 2017 februárjában a pár és a nő anyja együtt költözött be egy lakatlan debreceni házba.

2017. február 23-án este mindhárman egy kocsmában szórakoztak és italoztak. A férfi és a két nő éjjel érkeztek meg a házba, és aludni készültek. Akkor azonban a pár összeveszett, és a férfi a nő ágyon ülő anyját állon rúgta, majd elővett egy kést, és rátámadt az élettársára.

Megszúrta a nő mellkasát, a nyakát és a hátát is.

Ezután az élettársa anyját is megkéselte, majd elment a házból. Rövid idő múlva visszatért, és amikor látta, hogy még mindkét nő él, újra rájuk támadt. Többször megszúrta őket a felsőtestükön, és csak akkor hagyta abba, amikor a kés pengéje beletört az élettársa hátába.

A férfi ismét elment a házból, de a rendőrök nem sokkal később elfogták.

A két nő súlyosan megsérült, és csak a gyors és szakszerű orvosi ellátás mentette meg az életüket.

Az előzetes letartóztatásban lévő, visszaeső férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat az ügyészség.