Újabb jobbikos vezetőkről derült ki, hogy luxusvillákban élnek

Vágólapra másolva!
Tegnap Gyöngyösi Márton és Z. Kárpát Dániel palotájáról közölt fényképet a Ripost, és sorozatot ígértek a témában. Ma megérkezett a folytatás, kiderült, hogy gyakorlatilag a teljes Jobbik-vezérkar luxus körülmények között él. A lap hozzáteszi, hogy Simicska Lajos pénzéből erre is futja a jobbikos politikusoknak.
Vágólapra másolva!

A Ripost tegnap sorozatot indított 100 milliós Jobbik-villák címmel. A lap azt ígérte, hogy a választásig napról napra olyan méregdrága ingatlanokat mutatnak meg, amelyekben az egykori radikális és puritán párt politikusai élnek. A vezető jobbikosok luxuséletmódja azért is különösen visszatetsző, mert a napokban került nyilvánosságra Vona Gábornak az a 2013-ban megjelent publikációja, amelyben arról tesz tanúbizonyságot, hogy mélységesen lenézi az átlagembereket. A pártelnök írásában a legalsó típusba az általa egyszerű, hülyének („stupid") tartott embereket sorolja, akiket aztán válogatott sértésekkel illett:

moslékban hempergő, mindent megzabáló disznókhoz, papucsállatkákhoz hasonlítja őket, majd azon sajnálkozik, milyen kár, hogy nagyon sokan vannak.

A lap feltehetően emiatt is döntött úgy, hogy lerántja a leplet a párt kétszínűségéről, álszentségéről. Tegnap a korábban zsidó képviselőket listázni szándékozó, de ma már a bevándorlókat támogató Gyöngyösi Márton és Z. Kárpát Dániel jelölt alelnök villájáról tettek közzé fotókat, most a következnek a többiek! Itt van a Ripost fotósorozatának II. része, nézegessen luxus körülmények között élő jobbikos vezetőket.

Schön Péter, a Jobbik gazdasági igazgatója

Schön azzal került be a hírekbe, hogy Szabó Gábor jobbikos pártigazgatóval együtt hagyta el Simicska Lajos irodaházát egy nagy fekete bőrönddel. Ennek meg van az eredménye, hiszen a gazdasági igazgató Budán, a II. kerületben él. Az utcán szinte csak BMW-k állnak – emelte ki a Ripost.

Forrás: Ripost

Faragó Tamás, Vona kampányfőnöke

A következő „villaerődítmény" Vona Gábor gyöngyösi kampányfőnökéé, a játékautomata-király, Faragó Tamásé. Mint ismeretes, az ő nevére íratták Simicska ajándékautóját, amit Vonának küldött, méghozzá a beszédes VEZÉR 001-es rendszámmal. Amikor Vona Faragót bevitte a Jobbikba, többen kiléptek, mondván, hogy maffiózóval nem szeretnének egy légtérbe kerülni.

Forrás: Ripost

Forrai Richárd, Vona bizalmi embere

Mindenki elbújhat - kivéve persze Vona Gábort - a Jobbik leggazdagabb háttérembere, Forrai Richárd mögött – írja a Ripost. Forrai Richárd Vona Gábor egyik legbefolyásosabb háttérembere, korábban többször is cikkeztek róla, hogy a pártelnök strómanja. Forrai tagadta a vádakat. A Ripost becslése szerint a titokzatos háttérembernek Budapest egyik legelegánsabb villanegyedében lévő háza nagyságrendileg 300 millió forint körül lehet.

Forrás: Ripost

Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője

Dúróék a JOBBIK Villaparkjában lévő háza így néz ki:

Forrás: Ripost