Adolf Hitler kedvenc mondatát tetováltatta magára a Jobbik-elnök fia

Vágólapra másolva!
Kedden elkezdődött a Betyársereg öt tagja és egy hatodik társuk elleni büntetőper az Egri Járásbíróságon, köztük Sneider Tamás, a Jobbik elnökének gyerekei meghallgatásával. A vád szerint romákat terrorizálhattak a szélsőjobbos szervezet „színeiben”, amely a Sneider fiúk szerint csupán egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaság. Most újabb kanyart vett a történet, hiszen a Ripost nyilvánosságra hozott egy fotót, amelyen a Jobbik vezetőjének egyik fia az SS hírhedt jelmondatával, a Becsületem a Hűség felirattal a mellkasán látható. Ezt nehéz lesz megmagyarázni. Ma folytatódik a Sneider fiúk büntetőügye, akikre édeasapjuk büszke.
Vágólapra másolva!

Újabb fordulatról számolt be a Ripost Sneider Tamás fiainak büntetőügyében. A portál nyilvánosságra hozott egy olyan képet, amely azt bizonyítja, hogy a politikus idősebb fia magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását, ezt:

Becsületem a Hűség, azaz németül: Meine Ehre heißt Treue.

A Jobbik elnökének, Sneider Tamásnak a fia pózol - Adolf Hitler kedvenc mondásával a mellkasán Forrás: Ripost

Forrás: Ripost

A lap úgy értesült, hogy a Sneider fiúk édesapjuk szkinhedmúltját követve lettek megszállottjai a náci tanoknak. A Ripost arra a következtetésre jutott, hogy ennek folyományaként döntött úgy az idősebb fiú nemrégiben, hogy magára varratja az SS, a Schutzstaffel a hírhedt halálfejes náci kommandó jelmondatát: BECSÜLETEM A HŰSÉG.

A Schutzstaffel (röviden SS), a Hitler-féle Nemzetiszocialista Német Munkáspárt katonai és védelmi szervezete volt Németországban. Sokan úgy tartják, hogy az SS egyike volt a történelem során megalakított leghírhedtebb és legkegyetlenebb félkatonai / katonai alakulatoknak. Árulkodó, hogy második világháború után főként SS-tiszteket vontak felelősségre háborús és emberiség elleni bűncselekményekért, kevésbé a reguláris hadsereg, a Wehrmacht katonáit.

Sneider fiúk ügye

Megírtuk, hogy kedden elkezdődött a Betyársereg öt tagja és egy hatodik társuk elleni büntetőper az Egri Járásbíróságon, köztük Sneider Tamás, a Jobbik elnökének gyerekei meghallgatásával. Többrendbeli folytatólagosan, kényszerítéssel elkövetett közösség tagja elleni erőszak, valamint csoportosan elkövetett magánlaksértés vádjával álltak a bíróság elé. A vádirat ismertetése után tagadták a terhükre rótt bűncselekményeket.

Nem kívántak nyilatkozni kedden a bíróságon, és fenntartották a nyomozás során tett vallomásukat, amelyben a Betyársereget egy baráti, sportolni vágyó fiatalokból álló társaságként jellemezték, és azt állították, hogy az ingatlant azért bérelték ki, hogy összejöveteleiken kerti sütéseket rendezzenek.

Sneider Tamás fia baráti társaságban - mellkasán a „Becsületem a Hűség felirattal” Forrás: Ripost

A tanúk meghallgatásával ma folytatódik az egri bíróságon a büntetőper.

Itt tud részletesebben olvasni az ügyről!