Vona Gábor keresztfia: Csak árulók és ellenállók vannak a Jobbikban!

Szotyori-Lázár Zoltán
Vágólapra másolva!
Szotyori-Lázár Zoltán, szolnoki képviselő ismét gépközelbe került, és Rákosi Mátyás gondolatmenete mentén árulókra és ellenállókra osztotta fel a jobbikosokat. A párton belül csak Szotyinak nevezett politikus akkorát megy Facebookon a legújabb pártszakadás tetőpontján, hogy képtelenség nem követni őt.
Vágólapra másolva!

Miután sikerült Volner Jánost az olaszliszkai tanárgyilkosságba belekeverni, Szotyori-Lázár Zoltán ismét jelentkezett Facebook-oldalán. Az apropó ezúttal az volt, hogy az azóta a Jobbikból kilépett Volner János, Apáti István, Fülöp Erik és Dúró Dóra elkövette azt a bűnt, hogy tegnap a Sargentini-jelentést elítélő határozati javaslat mellé állt a parlamentben. Ezek a politikusok tehát támogatták a kormánypártokat egy ügy mentén, ez pedig Szotyori-Lázár Zoltánnál nem maradhatott következmények nélkül. "FIDESZ 2.0: Dóra, Jani, Erik és Pista. Ők azok a néhai jobbikos képviselők, akik megszegve a Szent Koronára tett esküjüket, nem adták vissza parlamenti mandátumukat az őket képviselői helyhez juttató közösségnek" - írja Vona Gábor keresztfia, aki szerint teljesen egyértelmű, hogy azért szavazhattak a Fidesszel együtt Volnerék, mert megvették-lefizették-megzsarolták-megfenyegették őket. "És ők azok is, akik ma a Fidesszel karöltve megszavazták a Sargentini-jelentés elutasítását" - nevezte meg később a nemzeti néppárt képviselője azt, hogy mi volt a vétke "Dórának, Janinak, Eriknek, Pistának". Szotyori-Lázár Zoltán világába nem teljesen fér bele, hogy egy ellenzéki politikus nemzeti sorskérdésekben egy álláspontra helyezkedjen politikai ellenfelével. Mert aki ilyet művel, az áruló - ennek a politikus saját maga adott hangot bejegyzése alatti egyik kommentjében.

Forrás: Facebook

- vázolta nagyvonalakban Vona keresztfia Rákosi Mátyás gondolatmenete (aki nincs velünk, az ellenünk) mentén, hogy mi is az elvárás a pártvezetés részéről. Ez az ellenállási őrület egyébként onnan jön a Jobbikban, hogy a legutóbbi kongresszusukon elfogadták a Nemzeti Ellenállás Kiáltványát, amióta a párt nem ellenzéki pártnak, hanem ellenállóknak, a párt politikusai pedig nem ellenzéki politikusnak, hanem nemzeti ellenállónak tartják magukat.

Van baj, nem kicsit borult meg a párt kommunikációs szekciója.