Gyurcsány újabb részeg botránya: a bukott miniszterelnök feljelent

Gyurcsány Ferenc
Budapest, 2018. január 27. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke 14. évértékelő beszédét tartja Budapesten 2018. január 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc feljelenti Vágó Gábort. Az LMP képviselőjelöltje az ellenzéki egyeztetés után azt mondta, hogy a DK elnöke részeg volt. 
Vágólapra másolva!

Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott vasárnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett - közölte a Demokratikus Koalíció.

Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt, ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett.

A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát

ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron - közölte a párt.

Gyurcsányi extra műsor

Mint arról korábban beszámoltunk, teljesen unalmasan zajlott volna az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról, ha Gyurcsány Ferenc nem készült volna egy kis extra műsorral. A DK-s politikus ugyanis a Pesti Srácok cikke szerint részeg volt a találkozón.

Részegség, mint baloldali összekötő elem

Úgy tűnik, a baloldali összefogás fontos összekötő eleme lett az alkohol. Az egyik legemlékezetesebb eset Kunhalmi Ágnesé, aki egy sajtótájékoztatót röhögcsélt szét részegen.

De Gyurcsány Ferencnek is voltak már józanon értelmezhetetlen megnyilvánulásai. Például akkor, amikor arról értekezett, hogy

Majd követhetetlen eszmefuttatásba kezdett a számára legfontosabb politikai kérdések egyikéről: a kétszámjegyű prímszámokról.