Két méter mély kriptába zuhant egy idős asszony vasárnap. A nőt a tűzoltók emelték ki a sírból. Az asszony sérülései olyan súlyosak voltak, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni. 

Vasárnap a gödöllői temetőhöz hívták a mentősöket és a tűzoltókat egy kriptába zuhant idős asszonyhoz. Az asszony sérülései már első ránézésre súlyosnak tűntek, több mint két métert zuhant. A gödöllői temető gondnokságtól megtudtuk, hogy az idős nő 

rosszul lett, és nekitámaszkodott az egyik márvány fejfának, amitől az ledőlt, és beszakítva a sír fedőkövét az idős asszonyt is magával rántotta.

Két mentőkocsit és egy mentőhelikoptert is küldtek a helyszínre. Végül utóbbi vitte el az idős asszonyt, miután ellátták.

Amikor kiérkeztek, még eszméletlen volt, az is felmerült, hogy belső vérzése van. 

Az asszony egyik rokona a Blikknek mondta el, hogy

mindannyian nagyon aggódunk miatta. A helikopterbe senki nem ülhetett be mellé, így majd a kórházban tudunk meg róla többet. A közvetlen hozzátartozók már a kórház felé tartanak, hogy megtudják, milyen állapotban van.

A sír egyébként új volt.

A gondnokságtól azt is megtudtuk, hogy ilyen esetben a sír tulajdonosa a felelős a karbantartásért, illetve, ha új sírkőről van szó, akkor a sírköves garancia-vállalásán múlik, hogy ki a felelős a balesetért.

A temető üzemeltetője azt is elmondta, hogy minden esetben jelzik a sírhely tulajdonosának, ha úgy ítélik meg, hogy a sírhely balesetveszélyes.

Már, ha észreveszik.

Ha a tulajdonos nem intézkedik, a gondnokság csak annyit tehet, hogy körbezárja jelzőszalaggal a sírt. Más formában a síremlékhez nem nyúlhatnak.