Ismét bizonyítja az LMP, hogy Soros zsoldjában áll

2018.06.11. 15:44

Az LMP mindig keresi a kifogást, hogy miért ne támogassa az ország védelmét - írja a Fidesz mai közleményében. A nagyobbik kormánypárt Hadházy Ákos, LMP-s parlamenti képviselő mai sajtótájékoztatójára reagált.

Az LMP újra és újra bebizonyítja, hogy Soros zsoldjában áll. - írja a Fidesz mai közleményében, Hadházy Ákos mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva. Hozzáteszik, hogy a párt mindig keresi a kifogást, hogy miért ne támogassa az ország védelmét, és most miért nem szavazza meg az országvédelmi akciótervet, benne a bevándorlók betelepítését tiltó alkotmánymódosítást. Európát és az Európai Uniót azok akarják tönkretenni és szétverni, akik a migránsok betelepítésén dolgoznak és együttműködnek a bevándorlást támogató Soros-hálózattal. - emelte ki a nagyobbik kormánypárt.

Hadházy ÁkosForrás: MTI/Máthé Zoltán

A korrupciós botrányba keveredett és 2 évre valamennyi párttisztségtől eltiltott Hadházy nem kevesebbet állított, minthogy a Fidesz

• a bíróságok függetlenségének felszámolásával
  • Magyarország kilépését készíti elő az európai unióból.