Soros György szövetségesei támadják Magyarországot

2018.06.20. 12:07

Az Európai Unión belül Soros György szövetségesei több eszközt is bevetnek a Magyarország elleni hadjáratban, ilyen például az ország rossz színben való feltüntetése a nemzetközi sajtóban - mondta Deák Dániel politológus, a Figyelő munkatársa. 

Az Európai Unió összehangolt támadássorozatot folytat Magyarország ellen, amelynek következő lépése, hogy a Fideszt ki akarják zárni az Európai Néppártból (EPP) - mondta Deák Dániel politológus, a Figyelő munkatársa. Deák Dániel kijelentette: ezzel a lépéssel próbálják elérni, hogy Magyarország politikai karanténba kerüljön.

A politológus felidézte Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatát, amely szerint a Fidesz a legerősebb európai néppárt, így az EPP-nek nagyobb szüksége van a magyar kormánypártokra, mint fordítva.

Soros György szövetségesei támadják MagyarországotForrás: --

Az elemző szerint az Európai Unión belül Soros György szövetségesei több eszközt is bevetnek a Magyarország elleni hadjáratban, ilyen például az ország rossz színben való feltüntetése a nemzetközi sajtóban. Soros György nemrég a The New York Timesban publikált egy cikket, amely szerint az uniónak rosszat tesznek a 2004-ben csatlakozott országok, köztük Magyarország is - mondta Deák Dániel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK