Családja fantomképekkel keresi az eltűnt villanyszerelőt

2018.10.08. 17:05

M. Zoltán még március 31-én tűnt el, miután É. Imre vállalkozóval találkozott egy abai benzinkúton. Azóta senki sem látta a villanyszerelőt, akiről most a családja fantomképeket készítetett, hátha így könnyebb lesz felismerni - írja a Ripost

A férfi családja továbbra is reménykedik abban, hogy M. Zoltán életben van, ezért készíttettek pár fantomképet róla, amivel könnyebb felismerni a férfit, még akkor is, ha esetleg a külseje sokat változott.

Továbbra is hiszünk abban, hogy szeretett férjem, a lányom édesapja életben van, és arra vár, hogy mi megtálaljuk őt, és segítsünk visszanyerni a szabadságát. Mivel eltűnése óta több mint fél év telt el, fel kellett ismernünk azt a tényt, hogy külseje jelentősen megváltozhatott. Gondolunk itt arra, hogy hajának, arcszőrzetének ápolására nem volt lehetősége, illetve akár 10 kilót is veszíthetett testsúlyából – mondta a Ripostnak a férfi felesége, majd hozzátette, hogy a grafikákon M. Zoltán hosszú hajjal és szakállal, valamint vékonyabb, lefogyott arccal látható.

Ahogy korábban megírtuk, M. Zoltán március végén találkozott a korábbi főnökével, É. Imrével, aki nagyjából 3 millió forinttal tartozott neki. Egy Győrhöz közeli benzinkúton látták őket utoljára, onnan mindketten a saját autójukkal távoztak.

Egy másik villanyszerelő, O. Vilmos 3 éve tűnt el, ő szintén Győrben találkozott É. Imrével, azóta nem látták. A vállalkozó O. Vilmosnak is több millió forinttal tartozott. A rendőrség nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal gyanúsítja a férfit, jelenleg előzetes letartóztatásban van. É. Imre szerint mindkét villanyszerelő életben van.