Elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe

2018.12.17. 11:59

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint elfogadhatatlan, ahogy vasárnap éjjel ellenzéki országgyűlési képviselők agresszív támadást intéztek a Magyar Televízió munkatársai ellen. Ez a módszer egyértelműen a Soros-hálózat módszere, melynek célja, hogy megfélemlítsék a velük egyet nem értőket - mondta.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten újságíróknak elmondta - reagálva az MTVA székházában történtekre -, hogy efogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe.  

Hidvéghi Balázs emlékeztetett rá: vasárnap éjjel ellenzéki politikusok behatoltak az MTVA székházába azzal az ürüggyel, hogy információt szeretnének kérni, ott aztán hamis tűzriadót idéztek elő, a televízió munkatársaira agresszíven rátámadtak, be akartak avatkozni a szerkesztőség munkájába.

A Fidesz kommunikációs igazgatója ezt a képviselői hatalommal és jogosítványokkal való agresszív visszaélésnek nevezte, hangsúlyozva: az országgyűlési képviselői jogkör nem azt jelenti, hogy erőszakosan megzavarják egy közüzem működését.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójaForrás: MTI/Máthé Zoltán

Hidvéghi elmondta azt is, hogy a Fidesz-KDNP elfogadhatatlannak tartja ezt a viselkedést, mert nyilvánvaló: meg akarják félemlíteni az újságírókat, ezért viselkednek agresszíven, ezért hatolnak be a televízió épületébe.

A kommunikációs igazgató szerint ezek jól ismert módszerek, "ezek a bevándorláspárti Soros-hálózat módszerei",

így akarják megfélemlíteni azokat, akik nem értenek egyet velük.