Még a saját szimpatizánsaik is kinevetik az ellenzéki bohóckodást

2018.12.19. 12:26

"Könyörgöm, ne színészkedjetek!" - ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal ostromolták az ellenzéki pártok Facebook-oldalait. Az LMP-nek és az MSZP-nek külünösen kijutott a jóból, valóságos kommentfolyamatot kaptak a nyakukba az Arany Málna-díjas alakításukért cserébe.

Múlt hét szerda óta az ellenzéki politikusok felhívására több olyan ellenzéki tüntetés is zajlott Budapesten, amely erőszakba és agresszióba torkollott. A tüntetők rendőröket támadtak meg, több középületbe megpróbáltak betörni, a demonstrációk során rongálások, gyújtogatások történtek. Vasárnap a Kossuth téri, hivatalos tüntetést követően a Momentum felhívására pár száz ellenzéki szimpatizáns átsétált a Kunigunda utcai MTVA-székházhoz, ahol farkasszemet néztek a rendőrökkel. Ezt követően ellenzéki politikusok képviselői mivoltukra hivatkozva beléphettek a köztévé épületébe, ahol

gigantikus színészkedésbe kezdtek annak érdekében, hogy elhitessék az országgal, hogy erőszak elszenvedői voltak.

A húzás még saját szimpatizánsaiknál sem jött be. 

 Az Magyar Szocialista Párt sem úszta meg a fricskákat:

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

Ahogy az LMP sem:

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

A Századvég tegnap közzétett felmérése szerint ötből négy magyar nem ért egyet azzal, hogy

ellenzéki politikusok erőszakos fellépésekre buzdítják a szimpatizánsaikat.

A kutatás kitért továbbá arra is, hogy a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK