Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A migránspárti baloldal eltűnőben van

Szájer József
Budapest, 2017. november 12. Szájer József európai parlamenti képviselő felszólal a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Interjút adott a Magyar Időknek Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője. Az interjúban Szájer beszélt a Magyarország elleni Soros-támadásról, amelyet az eddigi legértelmetlenebb és legsilányabb vitának nevezett. Emellett beszélt a magyar balliberális ellenzékről, a migránspárti baloldal európai helyzetéről, és hogy miért küzd a Fidesz az Európai Parlamentben.
Vágólapra másolva!

Az Origo is beszámolt róla, hogy csúfosan megbukott Soros György szerdai brüsszeli szeánsza, az összeomlás és az érdektelenség is teljes volt a migránspárti oldalon.

Erről is beszélt Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Magyar Időknek adott interjújában.

Szájer azt mondta, hogy ez egy kettős mércén alapuló ideológiai alapú támadás az európai baloldali erők részéről. A szerdai vitának azonban annyi tétje sem volt, mint a korábbiaknak, hiszen semmilyen külön határozatot nem fogadott el az Európai Parlament, illetve jelen esetben még annyi jogkövetkezménnyel sem kell számolnunk, mint például a korábbi Tavares-jelentésnél.

Szájer szerint

ez volt az eddigi legértelmetlenebb és legsilányabb autodafé, amit eddig az európai baloldal Magyarország ellen produkált.

Szájer arról is beszélt, hogy az európai baloldali pártokat a félelem vezérli, mégpedig azért, mert

hamarosan eltűnhetnek a történelem színpadáról.

Szájer József európai parlamenti képviselő Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Mivel közelednek az európai választások, azok a bevándorláspárti erők, amelyek oly vehemensen támadják jelenleg Magyarországot, a kormányt, a Fideszt, valamint Orbán Viktort személy szerint,

Szájer kitért arra is, hogy a baloldal még az EP-választás előtt több migránspárti intézkedést át akar nyomni.

A magyar ellenzékről azt mondta, hogy azt különösen sajnálatos dolognak tartja, hogy ellenzéki magyar képviselők továbbra is a saját hazájuk ellen folytattak hadjáratot.

Szájer azt is mondta, hogy a Fidesz arra törekszik, hogy

megfordítsa a jelenlegi bevándorláspárti többséget a kontinensen,

ehhez pedig minél több mandátumra van szükség.

hiszen a Fidesznek a pártcsaládon belüli erejét nagymértékben meghatározza, hány képviselőt tudunk delegálni - mondta a képviselő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről