Vona Gábor keresztfia ismét a magyar embereket szidja

Vágólapra másolva!
Szotyori-Lázár Zoltán, exjobbikos szolnoki képviselő ismét teli szájjal szidja a magyar embereket közösségi oldalán: szerinte jobb lenne, ha 12 helyett csak 9 millió magyar élne világszerte, de azok  "minőségiek" lennének. Vona Gábor keresztfia legújabb posztjában felesleges és a hasznos polgárokként kategorizálta a magyarokat. Ha az SZDSZ még létezne, akkor kérdés nélkül küldenék neki a belépési nyilatkozatot. 
Vágólapra másolva!

Miután Orbán Viktor hétpontos családvédelmi akciótervével - a magyarság megmaradásának érdekében - a gyermekvállalási kedv növelését emelte a kormányzat homlokterébe, a nemrég még a Jobbikot erősítő Szotyori-Lázár Zoltán a következő szöveget posztolta ki Szolnokról:

Ezzel Vona Gábor keresztfia

  • kimondta, számára nem érdekes, hogy hány magyar él a világon, és nem számít, hogy fogy-e a magyarság,
  • kategorizálta a magyar embereket: szerinte vannak a feleslegesek, és vannak a hasznosak.

A történetnek fontos tartozéka, hogy

a magyarellenes kirohanást tevő expolitikus korábban Vona Gábor szűk bizalmi köréhez tartozott, és nagy befolyással bírt a Jobbik politikájára.

Szotyori-Lázár Zoltán jó kapcsolatot ápol Gyöngyösi Mártonnal, a párt elnökhelyettesével Forrás: Facebook

Nem ez volt az egyetlen magyarok ellen irányuló megnyilvánulása az expolitikusnak, korábban elhülyülésre hajlamos masszának nevezte az erdélyi magyarokat, akik szerinte nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot.

- írta egy korábbi bejegyzésében.