Indul a Mobil Szülők Háza program

Szülők Háza Alapítvány, Egy buszon utazunk! - indul a Mobil Szülők Háza, illusztráció
Budapest, 2016. június 5. Résztvevők a szülők nemzetközi napja alkalmából a Szülők Háza Alapítvány szervezésében rendezett Szülők ünnepe rendezvényen a Kopaszi gáton 2016. június 5-én. Az ENSZ egy 2012-es határozatban jelölte ki a szülők nemzetközi napjának június elsejét, azzal a céllal, hogy elismerje a szülők munkáját. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
2019. június 1-jén a Szülők Ünnepe rendezvénnyel indul útjára a Mobil Szülők Háza, amely az év során több városba is elgurul, hogy országosan terjessze a Szülők Háza mozgalmat.
Vágólapra másolva!

Indul a Mobil Szülők Háza program, a rendezvényekre ellátogatók számára az alapítvány és partnerei térítésmentesen családi programokat - gyerekfoglalkoztató, mentálhigiénés tanácsadás, előadások, wellness szolgáltatások - biztosítanak.

Résztvevők a szülők nemzetközi napja alkalmából a Szülők Háza Alapítvány szervezésében rendezett Szülők ünnepe rendezvényen a Kopaszi gáton 2016. június 5-én Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Mobil Szülők Háza támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság.

A programsorozat fővédnöke Novák Katalin, család- és ifjúságért felelős államtitkár, kiemelt partnere a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS).

További tájékoztatás a Szülők Ünnepéről a http://szulokunnepe.hu/ weboldalon található.