A DK-hoz vezetnek a szálak a Borkai-ügyben

Focistából politikus - Újabb sikerekre gyúr a labdarúgó bajnok, Póczik József
Vágólapra másolva!
Jóval a Borkai-botrány kirobbanása előtt a DK-hoz kerültek az ominózus adriai hajóúton készült felvételek. Ez derül ki a zsarolási ügy egyik tanújának vallomásából. A Hír Tv Informátor c. műsora derítette ki az újabb részleteket, a stáb megtalálta a tanút is, akinek Póczik Jószef, a Gyurcsány-párt volt politikusa mondta azt, hogy a szexvideót és a képeket megkapta a DK.
Vágólapra másolva!

Mint korábban az Origo is megírta, Póczik József, volt válogatott focista és DK-s jelölt, hónapokkal a botrány kirobbanása előtt kereshette meg Borkait a szexvideóval, amivel megpróbálta megzsarolni Borkai Zsoltot.

A volt DK-s politikus tagadja, hogy pénzt kért volna Borkaitól a szexképekért, azt mondta, hogy a felvételeket egy ismeretlen hagyta ott egy budapesti szálloda portáján, ő pedig elvitte Borkai Zsoltnak.

Póczik József Forrás: Youtube/O2 Aréna ETO Legendák

Az Informátor stábjának újabb információi szerint egyértelmű, hogy az Ördög ügyvédje nevű blog mögött - mely kirobbantotta a botrányt - a Demokratikus Koalíció áll.

Puska Péter tanú szerint

Póczik József bejárt a DK-irodába, és többször is beszélt erről az ügyről Glázer Tímeával, aki a DK győri polgármesterjelöltje volt.

További részleteket a Hír Tv péntek esti Informátor c. műsorából tudhatnak meg.