Fidesz: A Jobbik listája egy antiszemita párt antiszemita listája

Gyöngyösi Márton Sneider Tamás Szabó Gábor
Vágólapra másolva!
"A Jobbik EP-listavezetői zsidózó, antiszemita és náci megnyilvánulásokat tevő politikusok" - írta a nagyobbik kormánypárt szerdai közleményében a Jobbik ma beharangozott EP-listájával kapcsolatban. 
Vágólapra másolva!

"Ez egy antiszemita párt antiszemita listája" - ezekkel a sorokkal kommentálta a Fidesz-frakció, hogy Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, és Szilágyi György képviselő keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, kik kaptak helyett a Jobbik EP-listáján. A nagyobbik kormánypárt közleményében hozzátette, hogy

Az elmúlt napok közös ellenzéki akciózásaira utalva azt írták, hogy a bevándorláspárti európai és magyar baloldal ezekkel az antiszemitákkal borult össze, mert a hatalomért mindannyian mindenre képesek.

A Jobbik kedd esti választmányi ülésén Gyöngyösi Márton, elnökhelyettes, a párt EP-listavezetője szólalt fel.

Forrás: Facebook

Ahogy beszámoltunk róla, kedd este a Jobbik pártmédiája megszellőztette, hogy kik kerültek a párt EP-listájára. Feltűnő, hogy a névsor elején csak és kizárólag olyan politikusok találhatóak, akik jelenleg országgyűlési képviselők, és többször is zsidóellenes kiszólással hívták fel magukra a figyelmet. Így többek között olyan jobbikos politikusok menekülnének Brüsszelbe, mint a holokauszton gúnyolódó Gyöngyösi Márton, a zsidók hazai térnyeréséről előszeretettel értekező Balczó Zoltán, valamint a „kiválasztott néphez" tartozó bűnözőkről beszélő Jakab Péter, a magyar-izraeli labdarúgó meccsen iráni zászlóval pózoló Bana Tibor. Gyöngyösi Márton és Szilágyi György szerdai sajtótájékoztatóján bebizonyosodott, hogy a pártmédia tökéletesen értesült a sorrendről, ugyanazokat a neveket jelentették be, mint ami korábban az Alfahíren megjelent.