Tizenhat szépség harcol a Magyarország Szépe címért - 1. rész

Banicz Noémi
Banicz Noémi, 21 éves
Vágólapra másolva!
Vasárnap este újra királynőt választanak a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén. A Magyarország Szépe döntőjében 16 gyönyörű hölgy vetekszik majd a megtisztelő címért. Négyrészes cikksorozatunkban most mind a tizenhat döntőssel megismerkedhetnek. Hogy a korona végül kinek a fejére kerül, azt vasárnap este 19.30-tól a Duna Televízión és a Duna Worldön kiderül. Íme az idei jelöltek, az első részben négyüket mutatjuk be.
Vágólapra másolva!

Banicz Noémi, 21 éves Forrás: Origo

Banicz Noémi 21 éves, Kaposváron él szüleivel és hat testvérével, éppen emiatt könnyen alkalmazkodó típusnak tartja magát. Korábban versenyszerűen futott és uszonyos-, és buvárúszó is volt. A sport azóta is a mindennapjai része. Győzelme esetén az ismertségét arra fordítaná, hogy minél több árva, elhagyott gyermeket fogadjanak örökbe. Élete egyik nagy élménye, hogy egy hónapot eltölthetett Kínában.

Magasság: 175 cm, mellbőség: 90 cm, derékbőség: 65 cm, csípőbőség: 96 cm

Bukta Lili, 20 éves Forrás: Origo

Bukta Lili 20 éves Dunakeszin él a családjával, hobbija a műkörömépítés. Négyéves korában kezdett balettozni, később művészetoktatási általános iskolában folytatta a táncot. Később jött a hiphop, amit az egyetem és a munka miatt nemrég abbahagyott. A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója. A versenyre édesanyja nevezte be titokban, mivel szerinte a lánya mindig csak tanul vagy dolgozik, és szerette volna ezzel meglepni. Összetartó családban él, minden hétvégén hazajár, ahol találkozik a keresztszülőkkel és a nagyszüleivel, így kilencen járnak nyaralni és kirándulni. Két tacskó büszke gazdija.

Magasság: 165 cm, mellbőség: 80 cm, derékbőség: 65 cm, csípőbőség: 85 cm

Csonka Rebeka, 22 éves Forrás: Origo

Csonka Rebeka 22 éves, Zalaegerszegről származik, jelenleg Budapesten él. Tizennégy éves kora óta modellkedik. Mindig is sportolt, most személyiedző-képzésre jár. Kifejezett példaképe nincs, de sok ember munkásságából és személyiségéből inspirálódik, egyikük Böjte Csaba. Érdekli a pszichológia, Bagdy Emőke nagy tisztelője. Egy lakatlan szigetre a Bibliát vinné magával. Noha szülei elváltak, mindkettejükkel nagyon szoros kapcsolatot ápol.

Magasság: 170 cm, mellbőség: 82 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 94 cm

Gaál Tímea, 22 éves Forrás: Origo

Gaál Tímea 22 éves, Szolnokról, vendéglátós családból származik, nagyon jó kapcsolatot ápol a szüleivel, mindannyian hatalmas kosárlabda-rajongók. Sajnos a nagymamáit nem ismerte, éppen ezért nagy becsben őrzi azt a horgolt kiscipőt, amit az egyik nagymama készített neki még születése előtt. Nagy élmény volt számára, amikor a 2018-as párizsi sminkvilágbajnokságon mint modell vonult végig a vörös szőnyegen. Szlavisztika-orosz szakon diplomázott a Szegedi Tudományegyetemen. Álma, hogy orosz hírolvasó legyen.

Magasság: 178 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 65 cm, csípőbőség: 95 cm