Letartóztatták az anyagyilkos férfit, akit korábban meztelenül fogtak el - videó

Vágólapra másolva!
Egy hónapra elrendelték annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint vasárnap megölte az anyját Mohácson. A férfi a gyanú szerint összekötözte hetvenhat éves nő kezét és lábát, majd egy serpenyővel többször, nagyon erősen a fejét megütötte. Az asszony a helyszínen meghalt. Holttestét szerdán találták meg szőnyegbe tekerve, bútorokkal körülrakva a ház egyik, hűtőszekrénnyel eltorlaszolt szobájában.
Vágólapra másolva!

A gyilkossággal gyanúsított férfit a gyilkosság utáűn egy nappal fogták el egy pécsi panzióban, ahova álnéven jelentkezett be. Ahogy a rendőrök videójában is látszik, amikor a férfit elfogták, meztelen volt.

A letartóztatására most a bíróság szerint azért volt szükség, mert fent állt a szökés, elrejtőzés veszélye. Egészségi állapota miatt a letartóztatásra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölték ki.

A Bors közben megtudta, hogy az 1969-ben született német-magyar kettős állampolgárságú férfi Mohácson élt, az internetes bejegyzések szerint azonban Pécsett tanított németet, a Kandó Kálmán utca egyik társasházában. A lap információi szerint a férfi nyelvészként szerzett doktori címet, főiskolásokat, egyetemistákat, dolgozókat készített fel a nyelvvizsgára.

A lapnak a meggyilkolt nő egyik közeli ismerőse azt mondta: F. Péternek borzalmas természete volt.

"Szegény asszonynak lemarta a húsát is a tudálékos, követelőző fia" – fogalmazott.