A már sokadik ellenzéki főpolgármester-jelöltnek jelentkező Berki Krisztián celebhős nem kímélte a főpolgármester-jelölt ellenfeleit, és legújabb Facebook-posztjában csúnyán lehordta Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet is, rátapintva a két, valóban teljesen alkalmatlan szereplő gyenge pontjaira is. Berki Krisztián bejegyzésében felrója Karácsonynak, hogy már minden párthoz dörgölőzött, amelyik bármilyen pozíciót kínált neki. Puzsér Róbertről pedig azt említi meg, hogy már minden műsora megbukott, és "előbb egy határidő naplót akarjon vezetni, ne a Mi fővárosunkat, a jobbikos Vona Gábor egykori házi riportere". De Berki kigúnyolta a két szereplő kinézetét is, hiszen "tornából felmentettnek" nevezte a két jelöltet, és (valljuk be, nem túlságosan elegánsan) Karácsony hiányzó fogán is viccelődött.

A celebhősből most épp ellenzéki főpolgármester-jelöltté avanzsált Berki Krisztián keményen válaszolt az őt trollnak nevező Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek. A persze szintén alkalmatlan Berki felhívta a figyelmet arra, hogy ő egyik pártnak sem volt soha a tagja, és sem "Fidesz-bérenc", sem "MSZP-bérenc",

ellentétben Karácsony Gergellyel, aki dörgölőzik a PM-hez, a DK-hoz, az MSZP-hez és gyakorlatilag mindenkihez, aki pozíciót ígért neki 

- írja a celebhős.

Karácsony Gergely, Berki Krisztián, Sermer Ádám, Puzsér RóbertForrás: MTI

Majd Puzsérra is kemény (sőt, mondhatni, durva) ütéseket mér, amikor arról ír, hogy "Puzsér Róbert minden tévéműsorban megbukott. 40 éves koráig az anyjával élt, így először egy határidő naplót akarjon vezetni, ne a Mi fővárosunkat, a jobbikos Vona Gábor egykori házi riportere". 

Végezetül Karácsony hiányzó fogán is (elegánsnak bajosan nevezhető stílusban) gúnyolódik, mikor így ír: Karácsony Gergelyt pedig befizetem a fogorvosomhoz, hogy hozassa rendbe a bal felső négyesét és befizetem egy jégkamrába, hogy hűtse le végre tüzes indulatait."

Íme a teljes bejegyzés: