Karácsony és Puzsér szerinte gyenge pontjaira mért kemény ütéseket a celebhős Berki Krisztián

Karácsony Gergely, Berki Krisztián, Puzsér Róbert, Sermer Ádám
Vágólapra másolva!
A már sokadik ellenzéki főpolgármester-jelöltnek jelentkező Berki Krisztián celebhős nem kímélte a főpolgármester-jelölt ellenfeleit, és legújabb Facebook-posztjában csúnyán lehordta Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet is, rátapintva a két, valóban teljesen alkalmatlan szereplő gyenge pontjaira is. Berki Krisztián bejegyzésében felrója Karácsonynak, hogy már minden párthoz dörgölőzött, amelyik bármilyen pozíciót kínált neki. Puzsér Róbertről pedig azt említi meg, hogy már minden műsora megbukott, és "előbb egy határidő naplót akarjon vezetni, ne a Mi fővárosunkat, a jobbikos Vona Gábor egykori házi riportere". De Berki kigúnyolta a két szereplő kinézetét is, hiszen "tornából felmentettnek" nevezte a két jelöltet, és (valljuk be, nem túlságosan elegánsan) Karácsony hiányzó fogán is viccelődött.
Vágólapra másolva!

A celebhősből most épp ellenzéki főpolgármester-jelöltté avanzsált Berki Krisztián keményen válaszolt az őt trollnak nevező Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek. A persze szintén alkalmatlan Berki felhívta a figyelmet arra, hogy ő egyik pártnak sem volt soha a tagja, és sem "Fidesz-bérenc", sem "MSZP-bérenc",

- írja a celebhős.

Karácsony Gergely, Berki Krisztián, Sermer Ádám, Puzsér Róbert Forrás: MTI

Majd Puzsérra is kemény (sőt, mondhatni, durva) ütéseket mér, amikor arról ír, hogy "Puzsér Róbert minden tévéműsorban megbukott. 40 éves koráig az anyjával élt, így először egy határidő naplót akarjon vezetni, ne a Mi fővárosunkat, a jobbikos Vona Gábor egykori házi riportere".

Végezetül Karácsony hiányzó fogán is (elegánsnak bajosan nevezhető stílusban) gúnyolódik, mikor így ír:

Íme a teljes bejegyzés: