Csak tegnap 55 migráns fogták el a magyar rendőrök illetve katonák. Köztük volt egy 23 fős kizárólag férfiakból álló társaság is. Ma délelőtt pedig csak Bátmonostoron 27 migránst fogtak el, és kísértek vissza az az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Hajnalban Bátmonostoron 27 migránst fogtak el a rendőrök. Afgánnak, szírnek, irakinak, töröknek és pakisztáninak mondták magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Forrás: Police.hu

A rendőrök a hatályos jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Nem sokkal később jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök őt is feltartóztatták, és az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Forrás: Police.hu

Csak tegnap a rendőrök és a katonák 55 migránst tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Köztük volt egy kizátólag férfiakból álló csoport. Őket Ásotthalmon fogták el. Mind afgánnak mondták magukat, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Forrás: Police.hu

Szintén tegnap 2 embert megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, 1 ember ellen közokirat-hamisítás, kettő ellen embercsempészés miatt indult eljárás.