Hétfő délután egy müncheni kórházban meghalt Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

A hírt, kisfia, Dániel megerősítette a portálnak, de a részletekről csak a későbbiekben adnak tájékoztatást – írja a lap.

Az előadóművész utolsó Facebook-posztjában, – melyet szeptember 13-án tett közzé – egy jól sikerült szívműtétről adott hírt. Terry Black 71 éves volt. 

Terry Black 71 évesen halt meg egy müncheni kórházbanForrás: Lokál

A TV2-nek nyilatkozott utoljára 

Mint arról az Origo még 2018. augusztus végén arról beszélt a TV2-nek, hogy már többször legyőzte a rákot, de nemrég újra fel kellett vennie a küzdelmet a kórral szemben.

Egészségügyi kezelésen vagyok Németországban, de ez nem azért van, mert a magyar orvosokban nem bízom, félreértés ne essék, én itthon is minden kezelést megkaptam, sőt... De kint egy kicsit előrébb vannak ezzel a betegséggel. Azzal kezelnek, amivel tegnap elment Székhelyi József. Nálam negyedjére jött vissza.

Arra a kérdésre, hogyan érzi magát, azt válaszolta, körülbelül úgy, mint más idős, beteg ember.

Egyik nap jobban, másik nap rosszabbul vagyok. Ehhez a betegséghez még hozzájött jó pár betegség, ugyanúgy vagyok, mint az összes többi öregember. Egy nagy szerencsém van, hogy van két csodálatos gyermekem, akik az embert doppingolják – nyilatkozta az előadóművész.