Hallgasd meg most a jövő nyár fesztiválslágereit a YouTube-on

Vágólapra másolva!
Ligeti Gyuri, a Zagarból is ismert producer szerint olyan albumot tett le a Kávészünet zenekar az asztalra, amely jó eséllyel a magyar zenei fesztiválok színpadára repíti őket. Az Ülj ide mellém című album péntektől minden nagyobb zenemegosztón elérhető.
Vágólapra másolva!

A Kávészünet zenekar több éves kihagyás után készítette el új albumát, mely egy hete elérhető a YouTube-on, és péntektől már a Spotify-on, az iTuneson, Google play-en, és a Deezeren is.


Az együttes merőben más hangzással rukkolt elő, mint az előző lemezein, az album erőteljes és dinamikus lett, az indie pop világát hozza. Ligeti Gyuri zenei producer segítette a csapatot, hogy olyan korongot tegyenek le az asztalra, amely jó eséllyel fogja bevinni őket a magyar zenei fesztiválok színpadára.

Forrás: Origo

Az album erősen ajánlott, ha olyan lelki feltöltődésre vágysz, ami kiszakít a hétköznapi zajból – mondta el a producer. Ugyanakkor javasolnám, hogy a rajongók figyeljék a koncertdátumokat a zenekar honlapján, mert élőben fog igazán nagyot szólni! – tette hozzá. A lemezbemutató koncertjét a Kávészünet október 19-én tartja az Instantban.