Krémest lopott és molesztált egy nőt a külföldi férfi

2019.11.08. 16:58

A 40 éves, egyiptomi férfi azért jött Tiszaújvárosba, hogy dolgozzon, de végül letartóztatásba került, amiért egy nőt ki akart rabolni, egy másikat pedig molesztált. Az ügyészség vádat emelt ellene. 

 

A Tiszaújvárosban egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó férfi február 24-én este a belvárosban figyelt fel egy biciklivel hazafelé tartó középkorú nőre.

A férfi részeg volt és futva követni kezdte a nőt, majd, amikor utolérte, hátulról meglökte. Megpróbálta kirántani a nő táskáját a bicikli kosarából. A nő ellenállt és segítségért kiabált, erősen tartotta a táskáját és verekedni kezdtek. A férfi végül elengedte a táskát, kivett két francia krémest a kosárból és elfutott. 

Néhány nappal később, szintén részegen sétált a belvárosban, amikor felfigyelt egy fiatal nőre.

Őt is követni kezdte, aztán amikor utolérte, hátulról benyúlt a lábai közé, és kezével végigsimította a nő nemi szervét. 

A nő rendőrt hívott, akik rövid időn belül elfogták a férfit, akit kihallgattak és őrizetbe vettek, a bíróság pedig letartóztatta. Az ügyészség vádat emelt a molesztáló ellen, akire börtönbüntetést, kiutasítást és közügyektől eltiltást kért, továbbá vagyonelkobzást is indítványozott.