LL Junior volt párja azt mondja, hogy végig fogta kisfia kezét

2019.11.13. 11:05

A szakvélemény és a tanúk vallomásai teljesen eltérnek attól, ahogyan Dávidka anyja, Hopp Csilla emlékszik vissza a baleset előtti utolsó percekre. Azt mondja, végig fogta a kisfia kezét, mielőtt kirohant az úttestre, annak ellenére, hogy a szemtanúk nem így látták. Hamarosan lezárják a nyomozást LL Junior kisfiának elgázolása ügyében.

Három hónap telt el a hároméves Lesi Dávidnak halála óta, és úgy tűnik, lassan véget érnek a vizsgálatok. A rendőrök 

műszaki és orvos szakértőt is felkértek. Megállapították, hogy a baleset mindössze 1,4 másodperc alatt történt. A nyilvánosságra került vélemények szerint a 76 éves sofőr az ütközés pillanatában legfeljebb

41-42 kilométeres sebességgel haladt és éppen gyorsított, úgyhogy esélye sem volt elkerülni az elé szaladó gyereket.  Ezen a szakaszon 50 km-es sebesség a megengedett, vagyis a sofőr nem sértett szabályt. A szakértő szerint az ütközést akkor tudta volna elkerülni, ha nagyon erősen fékez 34-35 km/órás sebességgel, vagy 31-32 kilométeres sebességgel halad és lassít.

A szakértő vélemények mellett a szemtanúk is beszámoltak a baleset körülményeiről. A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy a kisfiú folyamatosan rohant és arccal a másik irányba nézett",egy nő pedig azt állította, hogy Dávidka az anyja mögött állt, és ő látta, hogy

a kisfiú a balesetet előtt egyszer már majdnem kirohant az útra, de egy idegen nő visszatartotta.

Ezután viszont senki sem fogta a gyerek kezét, legalábbis ő így látta.

Hopp Csilla nehezen beszél fia elvesztéséről. Azt mondja, a szakértői véleménnyel ellentétben ő úgy emlékszik, hogy

egész úton fogta a kisfiú kezét.

Úgy sétáltam át a kisfiammal az úttesten, hogy végig fogtam a kezét. Szerencsétlen baleset volt, és nem lehet okolni senkit a történtek miatt. De még ha senki sem tehet róla, akkor is, mint édesanya örök életemre felelősnek fogom érezni magam. De felesleges hibáztatni bárkit, mert semmi sem hozza vissza a fiamat, és semmi sem hoz megnyugvást. A síromig, sírunkig bennünk lesz ez a fájdalom"

- mondta a Borsnak, amely L.L. Juniort is megkereste, de a zenész azt mondta, hogy nem nyilatkozhat addig, hogy amíg nem zárják le a nyomozást.