Fidesz: Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros támadása a magyar biztos ellen

2019.11.26. 17:27

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője azt mondta, nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros György támadása Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős tagjelöltje ellen. A kérdés téma lesz a péntekre összehívott országgyűlési nemzetbiztonsági bizottsági ülésen is.

„Szeretnénk tisztán látni, hogy pontosan mit lehet tudni Soros György újabb Magyarország-ellenes akciójáról" – fogalmazott Halász János, felelevenítve, hogy a hírek szerint a Várhelyi Olivér elleni támadások mögött a bevándorláspárti milliárdos áll.

A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy megfúrja a magyar biztost

– mondta.

A szóvivő szerint Soros György azért támadja Magyarországot, mert Magyarország a Soros-terv útjában áll, és a magyar emberek számos alkalommal nemet mondtak a bevándorlásra.

„Soroséknak az állt volna érdekében, hogy ne a bevándorlásellenes magyar kormány adja az Európai Unió bővítési biztosát, hiszen a bevándorláspártiaknak az az érdeke, hogy a Balkán ne legyen stabil, és a balkáni útvonalon szabadon érkezhessenek a migránsok tízezrei Európa belsejébe" – mondta Halász János.