Halász János: Gyöngyöspata a Soros-hálózat politikai és pénzszerző akciója

Soros György
George Soros, Founder and Chairman of the Open Society Foundations arrives for a meeting in Brussels, on April 27, 2017. - Meeting will mainly focus on situation in Hungary, including legislative measures that could force the closure of the Central European University in Budapest. (Photo by OLIVIER HOSLET / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Eddig is egyértelmű jelei voltak, de a Soros-videó bizonyítja, hogy Gyöngyöspata a Soros-hálózat politikai és pénzszerző akciója - mondta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus közölte, Soros György és fia (Alex Soros) személyesen üzent a romáknak egy videóval, egyenesen harcba hívva a romákat.

Soros György Forrás: AFP/Olivier Hoslet

- tette hozzá.

Halász János felhívta rá a figyelmet: kezdettől mondják, hogy

e mögött a Soros-hálózat politikai és pénzügyi manipulációja áll.

A helyi romákat egy Soros György által pénzelt szervezet (a volt SZDSZ-es Mohácsi Viktória-féle Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány - szerk.) kereste meg, és ez a Soros-hálózathoz tartozó alapítvány indította el a pert is a magyar állam ellen - emelte ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese, hozzátéve:

Ha valóban a roma gyerekek, a roma fiatalok sorsa érdekelné őket, akkor támogatnák, hogy oktatással, szakképzéssel, fejlesztéssel segítse őket a kormány - közölte Halász János, kihangsúlyozva: