Üzent a börtönből a volt barátnőjét meggyilkoló férfi

gyilkosság, Kőbánya, 2019. július
Vágólapra másolva!
A rácsok mögül üzent rokonainak és barátainak az a Cs. Dániel, akit azzal gyanúsítanak, hogy a kőbányai lakásában nyáron meggyilkolta volt barátnőjét, aki a folytonos féltékenykedése miatt szakított vele. A férfi az üzenetében kitart az ártatlansága mellett – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A 23 éves férfi karácsony előtt üzent a börtönből. A Blikk úgy tudja, hogy Cs. Dániellel a rokonai tartják a kapcsolatot, és az egyikük osztotta meg a férfi üzenetét a közösségi oldalán:

"Köszönöm szépen minden barátomnak, ismerősömnek, kollégámnak és minden embernek, aki hisz bennem, támogat engem vagy a családom!

Köszönet azoknak is, akik segítenének és saját idejüket, megítélésüket nem sajnálva kiállnak értem akár az interneten, akár máshol. A ti bizalmatok ad erőt és hitet mindennap" – írta üzenetében a letartóztatásban lévő férfi, valamint hangsúlyozta, hogy tisztázni akartja magát a gyilkossággal kapcsolatban.

Azt írta, a börtönben megviselik a körülmények, de megpróbál pszichésen ép maradni.

Forrás: Origo

– mondta a lapnak a férfi ügyvédje, dr. Zsurkán Béla.

Ahogy korábban megírtuk, a nő és a férfi az interneten ismerkedett meg egymással, majd járni kezdtek. A gyilkosság előtti napokban azonban a nő szakított, mert Cs. Dániel mindig féltékeny volt. A gyilkosság napján mégis felengedte a lakásába.

A gyanú szerint a férfi egy pulóvert tömött a nő szájába, hogy ne tudjon sikítani, és halálra késelte.

Forrás: Origo

A holttestet július 30-án találta meg a nő egyik kolléganője, miután gyanús lett neki, hogy nem ment be dolgozni.

A testén több szúrásnyomot is találtak.

A férfit végül Németországban fogták el a rendőrök, egy frankfurti bevásárlóközpontnál.