Telefonlopással vádolta, és vascsővel verte fejbe szomszédját egy férfi

Vágólapra másolva!
Részegen a szomszédaira támadt egy Fejér megyei férfi, mert nem találta a telefonját, és meg volt róla győződve, hogy csakis ők lophatták el. A férfi a szomszéd feleségét is megütötte, a férfinak pedig egy vascsővel törte be a koponyáját. Az ügyészség életveszélyes testi sértés miatt vádat emelt ellene.
Vágólapra másolva!

A férfi 2018. december 30-án délelőtt sokat ivott, berúgott, majd este nem találta a telefonját. Az gondolta, csakis a szomszédai lophatták el, ezért

felkereste a házaspárt, hogy számonkérje őket a lopás miatt. Ehhez magával vitt egy két méteres vasrudat, és egy kalapácsot, majd a szomszéd kapuját döngette, és hangosan kiabált.

A hangzavarra kiment a szomszédasszony, akit azonnal megütött. Az ijedt asszony visszamenekült házba, és szólt a férjének. Amikor az kiment, ő is szembetalálta magát a vasrúddal hadonászó, fenyegetőző szomszéddal. Amikor a kapuhoz lépett,

a férfi fejbe vágta őt a vasrúddal, ami miatt a feje vérezni kezdett.

A támadó ekkor hazament, elmondta párjának, hogy szerinte a szomszédok lopták el a telefonját, a nő azonban közölte vele, hogy a telefon végig a lakásban volt.

A szomszéd az ütéstől életveszélyes koponyatörést szenvedett.

A ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását javasolta számára.