Rákay Philip: Ki is Gyurcsány valójában, aki el akarja zárni előlünk a levegőt?

Vágólapra másolva!
Az igazságérzete nem engedi, hogy a Gyurcsány-házaspár kártékony és a bűnös múltba ragadt politikája meghatározó lehessen. Ezért indította a petíciót, és ezért publikálta a Gyurcsányék valódi, brutális arcát bemutató videót a Facebook-oldalán - mondta Rákay Philip producer, kommunikációs szakember a Magyar Hírlapnak. Mint azt megírtuk, Gyurcsány augusztus elején vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház vezetőjét, illetve munkatársait, rajtuk keresztül pedig mindenkit, aki mást gondol a világról. Rákay Philip az Origón cikket írt Gyurcsány fenyegetőzéséről, amely nagy visszhangot váltott ki. Ezt követően a reakciókat látva petíciót indított, amelyhez 301 művész és közéleti személy csatlakozott, azóta pedig már majdnem 45 ezren írták alá (a petíciót itt lehet aláírni). Az elmúlt héten pedig egy videót tett közzé Facebook-oldalán, ami Gyurcsány Ferenc brutális arcát leplezi le.
Vágólapra másolva!

A Rákay Philip által indított petíciót már több mint 44 ezren írták alá. Erről azt mondta a Magyar Hírlapnak, vegyes érzelmek kavarognak benne, hiszen egyfelől siker, hogy két és fél hét alatt ilyen sok aláírás gyűlt össze, másrészt viszont az apropó (Gyurcsány fenyegetőzése) lesújtó.

- mondta Rákay Philip.

- tette hozzá a producer, aki szerint a rendszerváltás után 30 évvel "demokratikus cukormázzal leöntve, kissé újracsomagolva" mászik elő a "politikai sírgödörből a két lábon járó kommunista diktatúra" Gyurcsány és Gyurcsányné képében.

A Színművészeti Egyetemen történtekkel kapcsolatban úgy véli, ez az egész

Az igazságérzete nem engedi, hogy a Gyurcsány-házaspár kártékony és a bűnös múltba ragadt politikája meghatározó lehessen. Ezért indította a petíciót, és ezért publikálta a Gyurcsányék valódi, brutális arcát bemutató videót a Facebook-oldalán.

Ezt néhány nap alatt már több mint 150 ezren látták.

A Rákay Philippel készült teljes interjút itt olvashatja.