Kormánypártok: A baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a kamuvideós Korózst, falaz neki

Vágólapra másolva!
A kormánypártok szerint a baloldal ahelyett, hogy kiközösítené a "kamuvideós Korózs Lajost, falaz neki". Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában rámutatott: a járvány kitörésekor még olyan országokban is összefogtak a pártok, ahol hosszú évek óta politikai patthelyzettel küzdöttek, igaz ez Belgiumra, Spanyolországra, Romániára is.
Vágólapra másolva!

Ehhez képest amit itthon látnak, az példa nélküli,

- mondta a frakciószóvivő a kormánypártok véleményét tolmácsolva. Közölte: a szocialista politikus először egy "gyalázatos kamuvideóval" bukott le, amelyben egy álmentőssel akarta lejáratni a védekezésben részt vevőket.

Itt nem állt meg, halálozási statisztikák meghamisításával próbált hangulatot kelteni. Kedden az általa vezetett népjóléti bizottság is olyan etikai követelményeket fektetett le, amelyek alapján

"a kamuvideós Korózs Lajos" egyértelműen méltatlan a testület vezetésére

- mondta.

A kereszténydemokrata politikus beszédesnek tartja, hogy sem Korózs Lajos, sem Szabó Tímea nem vállalta, hogy csak hiteles adatok alapján tájékoztat és nem kelt pánikot.

- mondta.

Megjegyezte: nem hívták vissza a népjóléti bizottság éléről, és ahelyett, hogy a védekezést segítenék, tovább folytatják az álhírek gyártását.

Nacsa Lőrinc összegzése szerint

a baloldalon a járvány kezdete óta minden nap a hazudozásról és a hangulatkeltésről szól.

Egyikük a kórházakról hazudik, a másik a vakcináról, a harmadik a mentőket, a negyedik a rendőröket támadja, az ötödik kamuzik a tesztekről. "Ez a valódi arcuk" - fogalmazott a kormánypárti képviselő.