Gyurcsányné és a baloldal minden határt átlépett a Magyarország elleni hadjárattal

HIDVÉGHI Balázs
Budapest, 2020. december 16. Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
A múlt heti EU-csúcson született - "a józan ész diadalát" jelentő - megállapodás után is folytatódni fognak a Magyarország elleni ideológiai alapú nyomásgyakorlási kísérletek - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője szerdán, Budapesten.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón hangsúlyozta: ezek ellen az eddigi határozottsággal fognak fellépni.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban december 16-án Forrás: MTI/Kovács Attila

Az EU-csúcson született döntés a józan ész diadala, az európai állam- és kormányfők kimondták, hogy egy világjárvány idején nem ideológiai háborút kell folytatni egymással, hanem az embereknek és a gazdaságnak kell segíteni - szögezte le.

A kormánypárti politikus szerint azonban az is látható, hogy a "Soros-hálózat által támogatott európai baloldal" nem nyugszik, és tovább erőltetné az ideológiai háborúskodást.

– fogalmazott Hidvéghi Balázs, aki szerint a többi között erről szól az Európai Parlamentben szerdán megtartott vita is.