Elmenekült a Hír TV stábja elől Korózs Lajos

Vágólapra másolva!
Elhajtott autójával a HírTv stábja elől az MSZP botrányvideójának főszereplője, Korózs Lajos, így a televízió munkatársa nem tudott kérdéseket feltenni neki. Továbbra sem vállalja senki a videóhamisításért a felelősséget a szocialista pártban.
Vágólapra másolva!

"Sapkával próbálta álcázni magát Korózs Lajos, amikor észrevette stábunkat. Az álmentős videót készítő szocialista politikus nem mert kiszállni az autójából és Híradónk kérdései elől inkább elhajtott" - írja internetes oldalán a Hír TV. Azt szerették volna megtudni az MSZP-s politikustól,

  • vállalja-e a felelősséget a hazug videó miatt, és
  • lemond-e az Országgyűlés Népjóléti bizottságának elnöki tisztségéről, illetve egyéb politikai pozícióiról.

Egyelőre ezt senkinek nem sikerült megtudnia tőle - ahogy beszámoltunk róla -, az Origo kétszer is kereste a politikust az ügyben. Továbbra sem vállalja senki a hírhamisításért a felelősséget a szocialista pártban.

A botrány hétfőn robbant ki, miután felkerült az MSZP közösségi oldalára egy videó, amelyben Korózs egy általa mentősnek nevezett nővel beszélgetett. Németh Athina már elsőre is hihetetlennek tűnő állításokat fogalmazott meg, később kiderült róla, hogy minden szava hazugság volt, ugyanis nem is mentősként dolgozik. A nő nem dolgozott sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem betegszállító cégeknél, sőt, a Szamaritánus Mentőszolgálatnál sem, amit munkahelyének mutatott be.

Mostanában a szocialista politikusok egyre többször futamodnak meg a média elől: legutóbb Gurmai Zita menekült hatalmas sprinttel a Fehér Ház közelében lévő italboltig.